onsdag den 7. august 2013

Automatisering og det gode indhold

Automatisering er den proces, hvor man tager fat i noget og får det til at køre af sig selv. Faktisk handler det om at kunne - når det er vidensbaseret - producere en version af noget, man har gjort manuelt, og lægge det ud på en måde, så alle kan købe det. Vel at mærke uden personlig indblanding.

Det kan være at producere en e-bog, som andre betaler for. Indholdet skal være af en vis kvalitet førend, der findes nogen, der vil betale for det. Visse former for viden bliver ikke forældet. En bog om Søren Kierkegaard har mere bevaringsværdi end en bog om Windows95.

Hvad skulle din e-bog handle om?

E-bøger er langt fra den eneste mulighed, der findes et hav af varianter: video, podcast, musik, billeder, fotos, artikler, spil osv.

Hvis det nu ikke skulle være en e-bog, hvad skulle du så producere?

Hvis folk skal købe noget, så kræver det en vis kvalitet. Jeg vil sige, at "Content is King!": Indhold frem for alt. Man kan nå rigtigt langt med søgemaskineoptimering og få placeret sine produkter godt i søgninger. Det er bare ikke det folk køber. Folk køber godt indhold. Og med den mængde af indhold, som kan findes om næsten alt mellem himmel og jord på nettet, så er det bydende nødvendigt at lave godt indhold.

Jeg læste en artikel på EPN forleden, som inspirerede mig til det seneste afsnit: http://epn.dk/teknologi2/computer/ECE5788639/find-guldet-gennem-google/.

En af mine ting, er at få indhold ud. Derfor har jeg stiftet Bloggers Night, der har til formål at hjælpe alle med at blogge. I første omgang prøvede jeg med nogle gratis aftener, hvor man kunne komme og prøveblogge sammen med andre. Det vil jeg genoptage snarest (hæng mig gerne op på det - skriv en kommentar nedenfor).

Den næste ting er at afholde kurser, så du - f.eks. - kan blive fortrolig med koncepter og teknologier både som blogger og til at sælge dine ting online. Tjek www.bloggersnight.net.

0 kommentar(er):

Skriv Og Udgiv Din E-bog Nu!

Bogen om at gå fra ide til at skrive og udgive en e-bog.
Køb bogen på: SAXO.com

4omugen

4omugen
Livsstilsdesign til dig og til mig.