mandag den 13. april 2015

En roman bliver til - redigering

Puha.

Jeg sidder med manus foran mig og trækker vejret dybt, så går jeg i gang. Dvs. jeg trækker vejret dybt og så...
Det er lige gået op for mig, at det store arbejde ikke ligger i at skrive et romanudkast. Næ nej, det store arbejde ligger i at gøre den læseværdig og klar til udgivelse. På et intellektuelt niveau vidste jeg godt dette. Vi ved alle godt, at det store træk ikke ligger i at klistre nogle ord ind i Word.

Jeg har i en tidligere blogpost "Træk vejret dybt og rediger" skrevet om det nødvendige arbejde, som jeg ser ligger lige frem for. Det er det første skridt i en række af skridt for at nå frem til den endelige, udgivne roman.

Billede af: Melody Campbell

Skridtene er:

  1. Gennemgang af manus og få styr på det
  2. Lad en redaktør kigge på manus
  3. Foretage rettelser efter redaktørens forslag
  4. Gøre manus trykklart inklusiv at købe en forside
  5. Sælg bogen!
Fem simple skridt. Jeg trækker vejret dybt...

0 kommentar(er):

Skriv Og Udgiv Din E-bog Nu!

Bogen om at gå fra ide til at skrive og udgive en e-bog.
Køb bogen på: SAXO.com

4omugen

4omugen
Livsstilsdesign til dig og til mig.